tara noastra draga si scumpa..

Posted by vladimir

Traim intr-o tara in care toata lumea se plange ca nu are aia si nu are aialalta si ca ce scazut este nivelul de trai, cat trebuie sa muncesca romanasul nostru pentru orice …..

Si cu toate astea dak arunci o privire pe strada e plin de Q7(si acu coca au upgrade ca nu mai e in risling ca de a mai dat o teapa una alta si isi permite sa ia masica cu “cascavalu” jos ) si Touareg ca daca esti coca mai mic si nu ai “hartie” de Q7 si nici bani de rata te bagi la ceva mai modest,da tot jipan ca tre sa scoti pitipoanca la mall ca asta e trendu sa iesi cu femela in toalele de duminica luate din “Europa” p care scrie cu strasuri “armasar italian” ore something ….

Trecand peste aceasta mica paranteza un articol interesant pe wall-street cu top 10 apartamente din bucuresti care valoreaza in total 8,5 milioane de euro si tata la dansii este un apartament din buricul fitei imobiliare (alaturi de Pipera unde dai o avere pe o casa la care nu ai canalizare,apa curenta si in dese randuri nici macar current da cine poate sa zica ca e mai bastan ca tine si sta in Pipera ) unde un nenea cere nici mai mult nici mai putin de …….5.000 EUR pe metro patrat sa ii moara lui familia si imparatia si nevoile si neamu….

Luati de aici si va minunati cat pot sa coste unele case in tara asta unde salariu mediu e sub cacat si sunt niste nenea care chiar dau 5.000 EUR pe metru sa ii fut de hoti

This entry was posted on marți, 27 mai 2008 at marți, mai 27, 2008 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu