If I ruled the world…the Saga continues... episode 2

Posted by vladimir

ce ai facut in viata ? ce vrei sa faci de acum incolo?
e pana aici fu ca sa zic asa …. Cand dai de intrebarile astea te izbeste si desi apparent ai raspunsuri dupa ce le si spui iti dai seama ca nici vorba de asa ceva…
da ai facut o facultate (poate chiar un master:)) foarte bine..BRAVO…. asa si… mare lucru toata lumea care are IQ-ul mai mare decat al unei gaini in tara asta a facut o facultate si/sau master….ai facut ASE Bucuresti sau Cluj ai terminat Dreptul tot p acolo sau Studii Europene sau R.E.I sau S.N.S.P.A.….BRAVO… asa si …toti stim cum se face scoala in tara asta pe principiul “las frate ca ma fofilez eu cumva sa trec si la asta” , “las ca ii faci ochii dulci la tocilara si imi arunca si mie de un 5 ceva” sau daca esti mai cu bordure,benzinarii,alea alea “las ca marca taticu banu ca vorba aia prostu-i prost da-i prostu nost” deci pauza si aici...cu mica mentiune ca se stie ca mai sunt si unii (putini fiind ei )care chiar am invatat (a se citi „invatat” nu „papagal” care reproducea tot cuvant cu cuvant si in 2 saptamani nu mai stia nimic)
si uite asa trecem la partea a doua a discutiei ...deci scoala mai pauza asa ....acu sa muncim ... bun asa... terminat facultate sau poate chiar inainte angajat...inceput de jos ca de la primu job nu emiti pretenii ii zici merci la ala care t ia ca orice sa ai si tu ceva scris in CV...si trecura ani si ai ajuns sa mai cresti si tu putin asa p scara ierarhica....si faci ce ?...iti place?....te vezi facand asta peste ani?.....inveti ceva de la munca?.....mor neuroni si sinapsele?....cat si ce sarcifici pentru jobul respectiv?...macar consientizezi ce si cat se pierde?....din nou cu mica paranteza ca sunt putin fericiti care chiar pot sa spuna ca le place cu adevart ceea ce fac (pot sa ii numar pe degetele de la o mana...ciunga... )
ramene intrebare ce ai facut cu adevart pana acum? ...ce vrei sa faci in viitor?....noroc ca inca suntem tineri si mai avem timp (putin sau mult) ca sa ne hotaram....daca o sa si reusim asta ramane de vazut......

This entry was posted on luni, 18 august 2008 at luni, august 18, 2008 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Anonim  

Din nou, cred ca iti trebuie alt loc de munca. :)

18 august 2008 la 16:35

melk mama iti multumesc din nou dar asta o stiu si eu de mult :D

18 august 2008 la 16:56

Trimiteți un comentariu