facelift de blog

Posted by vladimir

a facut si baiatu un facelift la blog ca deja era foarte vechi template-ul celalalt ...bagati si voi un vot sa stiu daca va place sau nu si daca m-am chinuit degeaba sau nu :)

P.S. sondaju de opiniune :)) e putin mai jos p dreapta ;)

This entry was posted on vineri, 31 octombrie 2008 at vineri, octombrie 31, 2008 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 comentarii

Anonim  

Jijibecalistic, cam haurie.

Are ea niste probleme in Firefox si mai ales in Opera, dar cu rabdare si idei de HTML se rezolva... Ma refer in principal la coloana aia cu "a fost odata".

Lipsesc niste (perma)linkuri, unele sunt pozitionate aiurea, "posted by vladimir" poa' sa lipseasca, oricum esti unicul autor, formularul de comentarii ar trebui sa fie "embedded" ca la mine (sa nu se mai deschida o fereastra in plus ca sa comentezi) etc.

Poate ar fi bine sa iti muti si orice imagine (din tema blogului) si alte scripturi pe un cont de googlepages, ca sa nu te trezesti ca autorul temei si-a sters/mutat fisierele externe pe care i le accesezi.

In rest, gege.

31 octombrie 2008 la 20:22

eu am ales sa nu fie embedded mie imi place mai mult asa .. de acord cu ideea cu vladimir si cu linkurile dar aici poate ma ajuti ca ma depaseste :) toate imagilile sunt fie de pe calcu meu fie din albumu meu de picasa deci e de bine ...ramane ideea daca poti sa ma ajuti cu celelalte dau bere

31 octombrie 2008 la 22:48
Anonim  

Da, bre, rezolvam. Sa vad cand sunt si io prin Bucale, ca maine tre' sa plec. Pe la sf sapt viitoare se face.

1 noiembrie 2008 la 01:16

mere fain cu ideea de sibiu....istorie

3 noiembrie 2008 la 12:56

Trimiteți un comentariu