Cat de mult e prea mult si cat de putin e prea putin ?!?!

Posted by vladimir

intrebarea este, va fi si va ramane iar raspunsul depinde de la om la om, de la fapt la fapt si in in ultimul rand de la dorinta la dorinta

fiecare avem impresia ca vrem/meritam mai mult si ca primim mai putin dar oare de pe partea cealalta a oglinzii cum se vede ce intelege cel de la care asteptam noi mai mult, oare si acolo se vede la fel, mult oferit putin primit??! si oare ce ne face sa credem ca am fii indreptatiti la mai mult?!?!

referindu-ne la putin oare la ce te poti astepta cand oferi putin ,se aplica principilu „putin dai putin primesti „?!?!

de ce am ajuns sa fie atat de greu sa dam putin mai mult de la noi, oare am ajuns sa ne fie atat de greu sa ne apropriem de oamenii si am uitat ce inseamna a fi om

si mai avem si varianta cand ai vrea sa dai mai mult, dar din cauza „conjuncturii” nu se poate si atunci trebuie sa fim „politically corect” si ajungem la idea cu mult de oferit si dorit, putin de exprimat si realizat datorita imprejurarilor

cel mai bine in concluzie e sa astepti cel mai mult de la tine si nu de la altcineva


L.E. astept pareri si opinii....
L.E.2 da si mai mai trebuie vorba lu dude sa ai "guts"
si cred ca asta e cel mai important lucru pentru ca daca am avea toti curaj sa spunem ce simtim,ce dorim si ce visam mult mai bine ar fii in aceasta lume (thx dude)

This entry was posted on miercuri, 26 martie 2008 at miercuri, martie 26, 2008 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

7 comentarii

Anonim  

dude says:
1.sunt oameni pentru care merita sa dai foarte mult de la tine, pentru ca undeva, dupa ce face si la ei click!, stii ca o sa primesti totul+bonus inapoi.
dar sunt si ceilalti, pentru care niciodata nu e prea mult.
cum faci diferenta?
hmmm....no risk, no win:)
2. screw political correctness, cand face click!, iubiti-va ca nebunii!

26 martie 2008 la 16:10
Anonim  
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
26 martie 2008 la 16:10

Some time ago credeam ca daca dai cat de mult poti, fie si necerut, u'll get it back JUST BECAUSE you offered so much. Guess what?...[and all the credit goes to Pustiu' this time] am aflat ca atata timp cat nimeni nu ti-a cerut, nu te astepta sa primesti inapoi doar pentru ca meriti sau pt ca ai oferit la randul tau.
I would put it this way: primesti, si implicit meriti, atunci cand "ofertantii" hotarasc, nu cand hotarasti tuh. It's just a matter of timing to bring added value to all the parties: it might mean nothing if you get it back/"deserve" it to late. Vorba lu' Pavel: sa ne iubim ca nebunii! Pavel, ai spus asta pentru ca am merita?

27 martie 2008 la 21:57
Anonim  

nu stiu nici un om care sa nu merite sa fie iubit. si (din fericire)nu stiu pe nimeni care n-a iubit ca nebunul macar odata in viata.
sau care sa regrete ca a iubit ca nebunul, chiar daca s-a terminat cu lacrimi multe.
deci merita sa dai si sa risti? hellyeah! in fond, ce poti sa pierzi, in afara de niste nopti nedormite si cateva boceli?
dar si cand castigi, duuuude, e jackpot!
am dreptate, vladutz?

28 martie 2008 la 11:19

dude clar dak nu risti nu fristi ca sa zic asa ...indiferent de cate ori t arzi poate odata si odata o sa ajungi si la partea frumoasa a vietii...vorba ta poate dai de nebunu ala care e la fel ca tine si care e dispus sa riste ....

28 martie 2008 la 16:12

Acest blog e profund. ;)

31 martie 2008 la 03:18
Anonim  

Melk, tre sa te cunosc, am auzit prea multe despre tine!

31 martie 2008 la 10:14

Trimiteți un comentariu