Romania tara mea de vis…..

Posted by vladimir

Articol pe Wall-Street care se intitula Dubai: Apartamente de lux la pret de Berceni. Da hai sa traim in imputitu asta de Bucuresti unde desi am mers pe jos prin pipera (sa ti-o trag nea jiji si pe acesta cale ) doar 100 d metri am inghitit 3 kg de praf si mizerie de nu mai imi trebuia nimic de mancare, unde casele se vand la niste preturi de penthouse-uri in Manhattan desi nu au canalizare,apa curenta,curent doar asa din cand in cand ,gaz poate de la butelie etc,etc ,dar esti in pipera ce plm esti stab si ai Q7 si asculti p adrian de vito sau cum motrzi lui isi mai spune si tu ai impresia ca el canta despre tine si cat de smecher esti tu …. Asa e si cu articolu asta cum plm sa ceri in Berceni cartieri de toata jena al bucurestiului cu toti cocalari ,gibonii si ciorile si sa nu uitam ca mai e si spitalu de veseli p acolo plus ca in afara de zona Big unde arata sa zicem omeneste cum te indepartezi de acolo devine sumbru peisaju.Tu esti roman si ceri bani fara numar in ghena aia de parte de oras ca in Dubai care vorba articolului e alta lume si or fii aia putini acolo si incerca sa atraga oameni mai multi cu taxe putine si maciuci, da in tara asta care nu e urata dar marea ei problema e ca e locuita se ajunge la aberatii dastea de te ia cu durere de cap …

In alta ordine de ideei era un articol in nu stiu ce ziar ca la unguri (pe care stiti cat ii iubesc) costa o casa cu livada cat o garsoniera in Arad…Deci cum ? Pardon? Ce?… ma omoara tara asta de vis ….. si or fii ei unguri da sunt la ani lumina de noi vorba aia sunt in alt film,ei au autostrazi si dalea dealea (si nu sariti ca avem si noi ca ale noastre numa autostrazi nu le poti zice) si la ei costa o casa cu livada cat o garsoniera la noi …pai normal ca la noi in Romania de cand s-a deschis mall-ul din baneasa cei de la Vertu au vandut in medie un telefon pe zi ,Ferrari si-a propus sa vand in acest an 50 de masinute ,iar aia de la Louis Vuitton nu mai fac fata cu cata lume le rupe magazine , mai trebe doar sa vina si aia de la Hermes ca sa fie fitza completa.

Frumoasa tara …….

This entry was posted on joi, 3 iulie 2008 at joi, iulie 03, 2008 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu